BLOG

Dobro mi došle!

Drage moje,

 

Ovih dana nešto razmišljam: pa mi smo toliko godina prijateljice i toliko sam puta bila vaša gošća, sad je stvarno red da i ja ugostim vas!

 

Stoga vas, sa puno radosti i ispunjenog srca, pozivam da mi se pridružite na ovim stranicama, koje su dom mene i moje obitelji. Tu  ćemo se od danas družiti, ugodno sigurna sam.

 

Kao svaka dobra domaćica, pripremila sam vam mnoštvo savjeta koje sam sve sama isprobala i usavršila. A kakva je to prijateljica koja svoje male kućne čarolije ne podijeli sa svojim prijateljicama? Nikakva! Pa to vam kažem! Voljela bih da pronađemo tu čarobnu formulu koja će nam osloboditi vrijeme za istraživanje – što odjenuti, kamo putovati, čime razveseliti nepce, ali ostati fit. Ta nije sva mudrost života oprati posuđe ili trčati s posla na drugi posao, onaj kućni! I o tome ćemo, naravno, ali bih voljela da ovo pretvorimo u naš mali kutak, gdje ćemo se zabaviti, onako – ženski. Neki mali, malecki trač? Ma nikakav problem, sva sam se u uho pretvorila (a i vi ste, znam vas, ptice!).

 

 

Pisat ću vam i o dogodovštinama u mom veselom domu. Moja se obitelj, znate, ne razlikuje pretjerano od vaše. I izazovi s kojima se svakog dana susrećem – kao majka, supruga, sestra, kćerka – su jednaki kao vaši. Nekad mi dođe da im lijepo nakuham, napunim zamrzivač i pobjegnem koliko me noge nose. Priznajte da ste ovaj tjedan i vi bar jednom na to pomislile.

 

 

Uglavnom, da vam ne duljim, čvrsto sam odlučila da se, baš kao najbolje prijateljice, svakoga tjedna nađemo na ovom mjestu i podjelimo tajne, korisne savjete i one tople zagrljaje koji se čuvaju za takve prigode, makar i virtualne. Pa i one male nervoze (ah, koja od nas ih nema!) se lakše prebrode u dobrom društvu. Evo, povjerit ću vam se: meni je ovih dana doselio brat, moj Milan. Tek tako, bez najave! Znate li vi mog Milana? Ma naravno da znate. Dakle, znate i koliko Milan, hm, pa recimo voli hranu. Tek što sam navikla ove moje da povremeno ubacimo u kućni meni neku lakšu hranu, spremimo se za proljeće, eto njega sa pizzama. Točno poželim otići u tu Italiju, pronaći onoga tko je izmislio pizzu i pokazati mu sliku mog Milana! Kunem vam se da mu takve bedastoće od hrane više ne bi pale na pamet.

 

 

No dobro. Puno je vremena pred nama, svega ćemo se mi još dotaći – i kuće i rublja i djece tinejdžera (usput, izluđuju li vas sve te bubice u njihovim glavama, ili sam ja jedina?) i Milanove pizze, ali bome ćemo najviše vremena posvetiti – nama!

 

 

Zato, drage moje, dobro mi došle!