BLOG

Sretna Nova godina!

I tako, evo, nismo se ni okrenuli a već smo na kraju još jedne godine. Malo zime, malo ljeta, malo jeseni i proljeća između toga – i godina ode!

 

Bila je kakva je bila – malo dobra, malo ne baš tako sjajna, no ako iskreno želimo, baš u svemu možemo pronaći ponešto dobroga.

Godina pred nama je već u startu odlična, prosto stoga jer je posve nova. Radujemo joj se i na neviđeno, jer nam daje priliku da napravimo neke nove početke, donesemo neke nove odluke (i pridržavamo ih se!), da se prvoga dana u Novoj godini probudimo kao malo bolji ljudi, sa novim prilikama ispred sebe, a da iza sebe ostavimo sve što je bilo loše.

Zato na Silvestrovo, dragi moji, bez stidljivosti posegnite za starim narodnim običajima: obucite nešto crveno za sreću u ljubavi, stavite nešto novca u kutove sobe za bogatu godinu, nazdravite čašom vina za dobro zdravlje, a neku staru čašu namjerno slomijte da razbijete sve loše što bi se moglo dogoditi! Stanite pod imelu, točno u ponoć poljubite one koje volite, zamislite sve želje (čak i one najluđe, zašto da ne – možda se čudo baš danas dosađuje), uvjerite i sebe i godinu koja dolazi da će biti najbolje do sada: zdrava, sretna, voljena i poljubljena!

A za sve ostalo ćemo, priznat ćete, lako!

 

Od cijelog srca vama i onima koje volite želim dobro zdravlje, sreću i mir u srcima! Neka vam 2016. donese samo radost i veselje i neka bude najbolja do sada!

 

Sretno!