PROIZVODI

Aktivna pjena za ljubičanstvene rezultate!

Novi, premium Teta Violeta deterdženti za suđe.

Aktivna pjena i gustoća, ocat i limunova svježina garantiraju brzo otapanje masnoća uz lagano ispiranje i u hladnoj vodi, a posuđe čine blistavim i mirisno čistim. Teta Violeta deterdženti za suđe svojom vrhunskom performansom zadovoljit će potrebe svakog doma. Za vas smo pripremili liniju proizvoda koji uz lijepo dizajnirana i praktična pakiranja svojim karakteristikama jamče ljubičanstvene rezultate!

DETERDŽENTI ZA RUBLJE

Doživite svu jednostavnost svakodnevnog pranja. Premium Teta Violeta tekući deterdženti za rublje, čuvaju boju, štite tkaninu i omogućavaju vrhunsku čistoću na niskim temperaturama. Uz ‪#‎ljubičanstvene rezultate ostvarite i značajnu uštedu!

OMEKŠIVAČI

Dugoočekivani Teta Violeta omekšivači rublja proizvedeni u suradnji sa vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme i vodećim svjetskim stručnjacima za njegu rublja, učiniti će vaše rublje mirisnim, mekanim i prozračnim.

PROIZVODI

TETA VIOLETA LAGOON

Omekšivači rublja proizvedeni u suradnji sa vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme i vodećim svjetskim stručnjacima za njegu rublja.

 

- Čini vaše rublje mirisnim, mekanim i prozračnim

- Kombinacija svježih citrusnih i voćnih nota sa mirisom ruže čini odličnu kombinaciju koju osjećate cijeli dan

- Mirisno ulje u mikrokapsulama veže se za tekstilna vlakna, traje duže, a oslobađa se pri svakom pokretu tijela

- Dostupan u pakiranju od 1,25l i 3l

 

RELATED